دستور پخت انواع غذای خانگی

غذای اصلی پیش غذا گوشت وبادمجان گوشت چرخ کرده با سیب زمینی ودمی گوجه

دستور پخت انواع غذای خانگی

غذای اصلی پیش غذا گوشت وبادمجان گوشت چرخ کرده با سیب زمینی ودمی گوجه

به عنوان پیش غذا میتوانیم از سوپ جو استفاده کنیم این باعث میشه کمتر نون وبرنج استفاده کنیم این سوپ خودش یه نوع رژیم غذایی محسوب میشود وباعث میشود برنج و نون کمتر استفاده کنیم

طبقه بندی موضوعی
بایگانی

۷ مطلب در شهریور ۱۳۹۸ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

غذای سرآشپز

دمی گوجه با سیب زمینی

مواد لازم

۳ نفر

  1. ۲ عدد پیاز نگینی   مراحل دستور دمی گوجه با سیب زمینی عکس 2

  2. ۲ عدد گوجه پوست گرفته                

  3. ۱۰ گرم کره

  4. ۱ و ۱/۲ ق غ رب گوجه

  5. ۱ و ۱/۲ پیمانه برنج

  6. ۲ عدد سیب زمینی کوچک

  7. مقداری نمک، فلفل، دارچین، آویشن، پودر سیر، کاری، زنجفیل

مراحل

۱ ساعت و نیم

  1. اول پیاز رو با روغن تفت دادم. بعد سیب زمینی اضافه کرده و ادویه ها رو زدم ، خوب تفت دادم ، بعد گوجه اضافه و هم زدم و بعد رب زدم و خوب سرخ کردم ، کمی مواد آبدار هست ، بعد کره اضافه کرده و میزارم باهم مزه دار بشن ، حالا برنج خیسونده رو اضافه کرده و با مواد هم میزنم و بعد آب اضافه می کنم تا یه سانت بالاتر از برنج بیاد. حالا میزارم برنج نرم بشه و آبش جمع بشه. درب ماهیتابه رو نیم باز میزارم ، بعد حدود بیست دقیقه تا نیم ساعت میزارم دم بکشه ،

      
  2. اون سیب زمینی بزرگا برای اینه که نمک زیاد زده بودم گذاشتم تا نمک اضافی رو بگیره ، اینم یه نکته

  • فاطمه معصومی
  • ۰
  • ۰

غذای سرآشپز

طرز تهیه حلیم بادمجان اصل

   طرز تهیه حلیم بادمجان خوشمزه

مواد لازم برای تهیه حلیم بادمجان :

بادمجان : 1.5 کیلوگرم

  • گوشت بدون استخوان : نیم کیلوگرم

    عدس : 250 گرم

    پیاز سرخ شده : نصف پیمانه

    کشک غلیظ ساییده شده : 2.5 فنجان

    گردوی چرخ شده : 1.5 فنجان

    سیر داغ : 3 قاشق غذاخوری

    نعناع داغ : 3 قاشق غذاخوری

    نمک، فلفل : به مقدار لازم

    دستور پخت حلیم بادمجان :

    بادمجان ها را پوست گرفته و بشویید و مقداری نمک به آن ها بزنید تا موقع سرخ کردن زیاد روغن به خودشان نگیرند.سپس بعد از 20دقیقه، بادمجان ها را مقداری سرخ کنید.

    • گوشت را قطعه قطعه کرده و تمیز بشویید و با مقداری روغن آن ها را تفت دهید تا رنگشان عوض شود. پیاز سرخ شده، نمک و فلفل را به گوشت های در حال تفت اضافه کرده و سپس 3 لیوان آب روی آن ها ریخته و اجازه دهید با حرارت ملایم گوشت ها بپزند.

    • وقتی دیدید گوشت ها نیم پز شدند، گردوی چرخ شده و عدس را که از قبل در آب خیسانده بودید را به آن اضافه کنید، تا عدس نیز همراه گوشت پخته شود. زمانی که هر دو پخته شدند بادمجان های سرخ شده را به گوشت و عدس اضافه نمایید تا بادمجان ها نیز خوب بپزند و مغز پخت شوند و همینطور آبش کشیده شود. وقتی کاملا آب آن کشیده شد قابلمه را از روی حرارت بردارید و با استفاده از گوشتکوب، مخلوط بادمجان و گوشت و عدس را خوب بکوبید تا کامل له شوند.

     حلیم را دوباره روی حرارت قرار دهید، حلیم را هم بزنید تا کشدار شود. آرام آرام و به تدریج کشک را به حلیم بادمجان اضافه کنید. لازم است که حلیم را دایما هم بزنید تا ته نگیرد.

    •حلیم بادمجان وقتی جا افتاد در ظرف مناسب آن را بکشید و با کشک، سیرداغ، نعناع داغ و مقداری گردو به زیبایی تزیین کنید و حلیم بادمجان خوشمزه و لذیذ را نوش جان نمایید.

    عکس های

     

     

  • فاطمه معصومی
  • ۰
  • ۰

طرزتهیه آبگوشت

طرز تهیه آبگوشت (دیزی) در زودپز؛ راحت و سریع😃

طرز تهیه آبگوشت در زودپز

آبگوشت یک غذای قدیمی و اصیل ایرانی است و کم تر کسی پیدا می شود که این غذای لذیذ و خوشمزه را دوست نداشته باشد. اجزای اصلی تشکیل دهنده آبگوشت، گوشت گوسفندی یا گوشت گوساله به همراه دنبه گوجه فرنگی، سیب زمینی و حبوباتی مانند نخود و لوبیا سفید است. با توجه به مواد اولیه ای که در آبگوشت استفاده می شود این غذا را به یک غذای پرکالری، مقوی و سنگین تبدیل کرده است پس بنابراین توصیه می شود که آبگوشت را در وعده شام مصرف نکنید و فقط در وعده ناهار آن را نوش جان کنید.

  • فاطمه معصومی
  • ۰
  • ۰

دمی گوجه

دمی گوجه با سیب زمینی
#دمی_گوجه #استانبولی_پلو بدون گوش


تراکنش بر روی دستور
                                                                    

1 نفر این دستور را درست کردندمراحل دستور دمی گوجه با سیب زمینی عکس 2

مواد لازم
۳ نفر

۲ عدد پیاز نگینی

دستورپخت عالی برای دمی گوجه با سیب زمینی. #دمی_گوجه #استانبولی_پلو بدون 

۲ عدد گوجه پوست گرفته

۱۰ گرم کره

۱ و ۱/۲ ق غ رب گوجه

۱ و ۱/۲ پیمانه برنج

۲ عدد سیب زمینی کوچک

مقداری نمک، فلفل، دارچین، آویشن، پودر سیر، کاری، زنجفیل

مراحل
۱ ساعت و نیم

اول پیاز رو با روغن تفت دادم. بعد سیب زمینی اضافه کرده و ادویه ها رو زدم ، خوب تفت دادم ، بعد گوجه اضافه و هم زدم و بعد رب زدم و خوب سرخ کردم ، کمی مواد آبدار هست ، بعد کره اضافه کرده و میزارم باهم مزه دار بشن ، حالا برنج خیسونده رو اضافه کرده و با مواد هم میزنم و بعد آب اضافه می کنم تا یه سانت بالاتر از برنج بیاد. حالا میزارم برنج نرم بشه و آبش جمع بشه. درب ماهیتابه رو نیم باز میزارم ، بعد حدود بیست دقیقه تا نیم ساعت میزارم دم بکشه ،

  
اون سیب زمینی بزرگا برای اینه که نمک زیاد زده بودم گذاشتم تا نمک اضافی رو بگیره ، اینم یه نکته

  • فاطمه معصومی
  • ۰
  • ۰

حلیم بادمجان

طرز تهیه حلیم بادمجان اصل

   طرز تهیه حلیم بادمجان خوشمزه

گوشت بدون استخوان : نیم کیلوگرم

عدس : 250 گرم

پیاز سرخ شده : نصف پیمانه

کشک غلیظ ساییده شده : 2.5 فنجان

گردوی چرخ شده : 1.5 فنجان

سیر داغ : 3 قاشق غذاخوری

نعناع داغ : 3 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل : به مقدار لازم

دستور پخت حلیم بادمجان :

بادمجان ها را پوست گرفته و بشویید و مقداری نمک به آن ها بزنید تا موقع سرخ کردن زیاد روغن به خودشان نگیرند.سپس بعد از 20دقیقه، بادمجان ها را مقداری سرخ کنید.

طرز تهیه حلیم بادمجان خوش طعم

• گوشت را قطعه قطعه کرده و تمیز بشویید و با مقداری روغن آن ها را تفت دهید تا رنگشان عوض شود. پیاز سرخ شده، نمک و فلفل را به گوشت های در حال تفت اضافه کرده و سپس 3 لیوان آب روی آن ها ریخته و اجازه دهید با حرارت ملایم گوشت ها بپزند.

• وقتی دیدید گوشت ها نیم پز شدند، گردوی چرخ شده و عدس را که از قبل در آب خیسانده بودید را به آن اضافه کنید، تا عدس نیز همراه گوشت پخته شود. زمانی که هر دو پخته شدند بادمجان های سرخ شده را به گوشت و عدس اضافه نمایید تا بادمجان ها نیز خوب بپزند و مغز پخت شوند و همینطور آبش کشیده شود. وقتی کاملا آب آن کشیده شد قابلمه را از روی حرارت بردارید و با استفاده از گوشتکوب، مخلوط بادمجان و گوشت و عدس را خوب بکوبید تا کامل له شوند.

طرز تهیه حلیم بادمجان محبوب

• حلیم را دوباره روی حرارت قرار دهید، حلیم را هم بزنید تا کشدار شود. آرام آرام و به تدریج کشک را به حلیم بادمجان اضافه کنید. لازم است که حلیم را دایما هم بزنید تا ته نگیرد.

طرز تهیه حلیم بادمجان و مراحلش

•حلیم بادمجان وقتی جا افتاد در ظرف مناسب آن را بکشید و با کشک، سیرداغ، نعناع داغ و مقداری گردو به زیبایی تزیین کنید و حلیم بادمجان خوشمزه و لذیذ را نوش جان نمایید.

عکس های تزیین حلیم بادمجان :

طرز تهیه حلیم بادمجان و تزیینطرز تهیه حلیم بادمجان پرخاصیتطرز تهیه حلیم بادمجان لذیذطرز تهیه حلیم بادمجانطرز تهیه حلیم بادمجان مجلسی

 

مواد لازم برای تهیه حلیم بادمجان :

بادمجان : 1.5 کیلوگرم

  •  
  • فاطمه معصومی
  • ۰
  • ۰

این متن دومین مطلب آزمایشی من است که به زودی آن را حذف خواهم کرد.

زکات علم، نشر آن است. هر وبلاگ می تواند پایگاهی برای نشر علم و دانش باشد. بهره برداری علمی از وبلاگ ها نقش بسزایی در تولید محتوای مفید فارسی در اینترنت خواهد داشت. انتشار جزوات و متون درسی، یافته های تحقیقی و مقالات علمی از جمله کاربردهای علمی قابل تصور برای ,بلاگ ها است.

همچنین وبلاگ نویسی یکی از موثرترین شیوه های نوین اطلاع رسانی است و در جهان کم نیستند وبلاگ هایی که با رسانه های رسمی خبری رقابت می کنند. در بعد کسب و کار نیز، روز به روز بر تعداد شرکت هایی که اطلاع رسانی محصولات، خدمات و رویدادهای خود را از طریق بلاگ انجام می دهند افزوده می شود.

  • فاطمه معصومی
  • ۰
  • ۰

این متن اولین مطلب آزمایشی من است که به زودی آن را حذف خواهم کرد.

مرد خردمند هنر پیشه را، عمر دو بایست در این روزگار، تا به یکی تجربه اندوختن، با دگری تجربه بردن به کار!

اگر همه ما تجربیات مفید خود را در اختیار دیگران قرار دهیم همه خواهند توانست با انتخاب ها و تصمیم های درست تر، استفاده بهتری از وقت و عمر خود داشته باشند.

همچنین گاهی هدف از نوشتن ترویج نظرات و دیدگاه های شخصی نویسنده یا ابراز احساسات و عواطف اوست. برخی هم انتشار نظرات خود را فرصتی برای نقد و ارزیابی آن می دانند. البته بدیهی است کسانی که دیدگاه های خود را در قالب هنر بیان می کنند، تاثیر بیشتری بر محیط پیرامون خود می گذارند.

  • فاطمه معصومی